miercuri, iulie 18, 2007

Agloco-sansa ta de a face bani fara nici un efort!

* A GLObal COmmunity = AGLOCO

AGLOCO este o Comunitate Globala cu peste 800.000 de membrii in toata lumea. In aceasta comunitate, membrii sunt platiti sa foloseasca un software gratuit 5 ore pe luna. Software-ul se numeste Viewbar si este un program mic care afiseaza reclame in functie de continutul paginii web pe care utilizatorul o acceseaza. Click aici pentru un print screen al Viewbarului. Reclamele sunt oferite de mai multe retele de publicitate si de Companii cu care AGLOCO are incheiate parteneriate. 90% din banii pe care AGLOCO ii incaseaza de la acestia, le revin membrilor comunitatii.

Pentru a se dezvolta, AGLOCO a creat un sistem de referinte numit "referal system". Sistemul este simplu... daca inviti prietenii sau alte persoane sa se inscrie in comunitate, AGLOCO te rasplateste!

Fiecare membru are un link unic numit "referral link" cu ajutorul caruia poate invita persoane noi in comunitate. Daca vrei sa inviti pe cineva, tot ce trebuie sa faci este sa-i trimiti linkul tau, persoanei respective. Ca sa castigi de pe urma persoanelor invitate de tine, ele trebuie sa fie active (sa foloseasca viewbarul 5 ore pe luna). Venitul lunar depinde doar de tine!

Pe langa bani, membrii vor primi si actiuni ce vor putea fi valorificate la London Stock Exchange. Platile se vor face lunar prin cec transfer bancar sau direct pe card.

Ce mai astepti!???daca nu esti inca membru agloco nu pierde aceasta oportunitate si inscriete imediat www.agloco.com/r/BBFZ8194

Niciun comentariu: