miercuri, iulie 18, 2007

Ce este AGLOCO??!

Cele mai mari afaceri de pe Internet exploateaza puterea comunitatilor on-line. Companii cum ar fi Hi5, MySpace, Facebook, si YouTube au ajuns sa valoreze milioane de dolari deoarece firmele au realizat ca, comunitatile de pe Internet sunt o piata extrem de valoroasa pentru industria publicitara si de marketing. Cu cat aceste comunitati sunt mai mari, cu atat potentialul economic pentru detinatorii site-ului ce gazduieste comunitatea -precum si al advertiserilor care se folosesc de acel site- este remarcabil.

Astfel ca cei de la Agloco au pornit pe ideea: Membrii comunitatii sunt cei care i-au conferit putere, unde este partea lor de profit?

Agloco este prima Comunitate Economica din lume ce doreste sa dea membriilor sai o parte din profiturile acumulate de catre companiile online, profituri ce chiar membrii le genereaza. Daca sunteti online si navigati pe internet, ajutati companiile sa faca milioane de dolari, dar ca un simplu individ nu primiti niciodata nimic. Agloco se foloseste de puterea bazata pe numarul de membrii pentru a obtine un procent din aceste sume. Agloco isi opreste aproximativ 10% din profituri si restul este dat membrilor.

Conceptul e simplu :
- membrii folosesc internetul.
- companiile de pe net au profituri de pe urma utilizatorilor de internet.
- companiile platesc un procent comunitatii Agloco.
- Agloco plateste membrii.

Pentru a deveni un membru Agloco nu trebuie decat sa rezervati un minut pentru completarea unui formular on-line simplu (nume, e-mail, adresa). Odata devenit Membru veti fi rugat sa downloadati o aplicatie numita Viewbar (aplicatia va fi disponibila la sfarsitul lunii februarie) pe care trebuie sa o mentineti deschisa atata timp cat navigati pe net.

Niciun comentariu: